Temel İlkeleri Davetiye Sözleri

Wiki Article



Beyaz zehir bir sayfaya sevim sözcükleri geçirmek gibidir şahitler nezdinde atık imzalar… İlk atılan adımlar gibidir açılan kapıdan autarı çıkmak ve ilk kahkahayı anımsatır çekilen ışıkğraflar… Anı defterimizde fotoğraflar arasında dolaşırken sizin orada olduğunuz anımsamak ve gülümsemek istiyoruz. Nikah törenimizde sizleri bile görmeyi çok isteriz.

“Aşk havuzunu doldurduk sevdamızla, geleceğimizi hazırlıyoruz emniyetli adımlarla bu saadetli dünyamızda, ilk girişimı sizlerle kırışmak istiyoruz.”

Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi umudu ve dileğiyle partner yaşantımıza kadem attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Dirimımızın son anına kadar sürmesini istediğimiz hayalimizin eşsiz nişan törenimiz de siz dostlarımızla yanında olmayı diliyoruz…

Geleceğe tamam atacakları bu ilk hamleı beraberce yürümek ve mutluluğu onaylamak üzere sizlerle omuz omuza olmaktan ongunluk duyarlar.

Tanrı'ın emrini, Peygamberimizin kavlini namına getireceğimiz en özel hasetmüzde siz bile mutluluğumuza ve yeni yaşamımıza kadem attığımız anne müşterek sürdürmek ister misiniz?

• Aşkımızın akıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu Davetiye Sözleri geceleyin, mutluluğa varırken yönımızda olmaya ne dersiniz?

Hep beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak baplar, kokunla mahmul odalar, seni bende uyutacak uykular isterim. Her şeyden çokta senle meal bulan sıcacık bir yuva istiyorum. Bu har yuvanın imzaları atılırken bizlerle bile olmanızdan feyiz duyarız.

Birbirlerini seven ve evlenmeye hüküm veren iki gencin trajikomik teehhül hikayesi. Sakın kaçırmayın!

Aşkımızın dürüstıntısına kapılarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu akşam, mutluluğa varırken taçımızda olmaya ne dersiniz?

Mut paylaşmaksa eğer, canı onla pay etmek her şeye mesabe. Siz bile bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi umudu ile eş yaşlakin etap attığımız bu günde sizlerle birlikte olmaktan sevinç duyacağız.

Yaşamımızın en doğruca kararını verip, ikimizde tamam diyoruz ve siz temiz dostlarımızı şahidimiz olarak bekliyoruz.

“Biz ülke ele tutuşarak aynı hayata aşama atmaya karar verdik. Biz kalplerimizi birleştirerek dü canı bir yapmaya hüküm verdik. Bile bir hayatın kapkaloriı araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız dirlikımızın en anlamlı hasetnde siz ömre bedel sevdiklerimizi yerımızda görmekten mutluluk duyacağız.”

Report this wiki page