dügün davetiye sözleri Temel Açıklaması

Wiki Article



Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından feyiz duyan iki aile. Hakeza bir devlet tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı

“Aşkımızın akıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu şeb, mutluluğa varırken cihetımızda olmaya ne dersiniz?”

Sen benim; her şeye rağmenim, katiyen pes etmeyişim, başımı öne eğmeyişim ve ümidimi yitirmeyişimsin ve geleceğe tamam atacakları Bu ilk kademı beraberce yürümek Ve mutluluğu paylaşmak üzere Sizlerle müşterek olmaktan bahtiyarlık duyarlar ve mutluluklarını sizinle paylaşmaktan haysiyet duyarlar?”

şayet bu denliı bana yetmez, elan yok mu sanarak sorarsanız dunda çok daha fazlası sizi bekliyor.

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren dü gencin trajikomik muta nikâhı hikayesi. Zinhar kaçırmayın!

Son kategori olarak da dini değefrat barındırıyor olan nişan davetiye sözleri sizler bağırsakin muvafık kabil. Her kesime hitap edebilecek dini davetiye makaleları ise şöyledir;

13.    Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi ümit ve dileği ile ortak yaşamma hamle attığımız

“Biz bir aşk diledik hesapsız…biz bir sevim diledik karşılıksız…biz bir yola çıktık sonsuz bitmeyen… biz bir nişan görüntü ettik düş üzere… bizim rüyamıza davetiye sözleri kısa peklmanız dileğiyle nişan törenimize bekliyoruz…”

Baş başa çıktığımız sevgi ve umu meşbu yolculuğumuzun ilk etapında, siz kıymettar dostlarımızı aramızda görmekten şeref duyarız.

• Ermiş ve ulu olan Cenabıhak nezdinde davetiye sözleri kısa evlilikten elan gülümser ve saygınlık bir çatı kurma edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

— Bu şarkıyı mırıldanarak edeceğimiz ilk dansımızda, Imikın eşsiz manzarasına nazır, kadehlerinizde şampanya ve eşliğinde pastayla, mutluluğumuzu paylaştıynet bekliyoruz.

DS-68 •  Nikah törenimizde siz kıymetli yakınlarımızla birlikte olup mutluluğumuzu paylaşmak istiyoruz.

Kalbine sığmayan bir aşkla sevmeli en çocuk yerinden mebdelamalı yani pişkin savuşmak kokusu gelmeli sonra. İnsan sevdi mi! Sair aşklar kendini fesh etmeli.

Akıp revan hayatın içre kendimize dair yeni bir sayfa hevesliarken nişan törenimizde siz dostlarımızı canipımızda anlamak bize ongunluk verecektir.

Report this wiki page